KÜTAHYA / MERKEZ - Kütahya Spor Lisesi

Nis

3x3 Kız Basketbol Takımımız Grup Müsabakalarında İlimizi Eskişehir' de  İlimizi ve okulumuzu başarı ile Temsil ediyor.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSELER ARASI HENTBOL MÜSABAKALARI HENTBOL ŞAMPİYONU

KÜTAHYA SPOR LİSESİ

TAŞINDIK..

May

Okulumuz öğrencilerine sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin önemi hakkında seminer verildi.

May

Okulumuz öğrencilerine uygulamalı ilkyardım eğitimi verildi.

Ock

Okulumuz Kız Hentbol takımı Kütahya İl birinciliğinden sonra Aydın'da yapılan Grup müsabakalarında da şampiyon olmuştur.

Ara

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları kapsamında yapılan hentbol müsabakalarında okulumuzun kız ve erkek takımları Kütahya il şampiyonu oldu. Okulumuzun bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen kız ve erkek hentbol  takımı sporcularımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Kasım Yasin YALÇIN ve Mehmet NAR'a teşkkür eder gruplarda başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz Rehber öğretmeni Mehmet Emin BAKIRDEMİR ve Güzel Sanatlar Lisesi Rehber Öğetmeni Buket İNAĞ tarafından 1.dönem veli toplantısı öncesi velilere ''Okul Başarısında Ailenin Rolü'' konulu seminer düzenlendi. Seminerin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen Rehber Öğretmenlerimize ve katılım sağlayan tüm velilerimize  teşekkür ederiz.

Okul Başarısında Aİlenin Rolü

Kas

Kütahya Gençlik ve Spor  İl Müdürü Tahir Emre CAN 24 Kasım Öğretmenler Gününde okulumuz öğretmenlerini ziyaret etti.  Öğretmenlerimizle sohbet edip ardından tüm öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti. Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürümüze 24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretinden dolayı teşşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Trafik ve İlkyardım semineri yapıldı. Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube müdürlüğü tarafından

29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSU

Ekm

Okulumuzda AFAD ekipleri tarafından ''Afet Farkındalık Eğitimi'' verildi.

Ekm

Kütahya Valiliği tarafından başlatılan ''Yaya Önceliği'' kampanyasıyla ''Yayalara Öncelik Duruşu, HAYATA SAYGI DURUŞU " sloganıyla ilimiz genelinde uygulamalar yapılmıştır.

Ara

"24 Kasım Öğretmenler Günü Spor Şöleni" Voleybol Turnuvası Final Müsabakası ve Ödül Töreni Yeni Spor Salonunda Gerçekleştirildi

İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No'lu Şube işbirliğinde gerçekleştirilen "24 Kasım Öğretmenler Günü Spor Şöleni" voleybol turnuvası final müsabakası ve ödül töreni Kütahya Yeni Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Üçüncülük maçının da yapıldığı gecede dördüncü Mimar Sinan Ortaokulu, üçüncü Linyit Ortaokulu, ikinci Şehitler Ortaokulu olurken KÜTAHYA SPOR LİSESİ ise şampiyon olan takımımız oldu.

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih GÖLGELİ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah GAYRET, Kütahya İŞKUR Müdürü Kamil UÇAN, SGK İl Müdürü İsmail SAYAR, Eğitim-Bir-Sen Kütahya 1 No'lu Şube Başkanı Fatih KÖSE, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve misafir seyircilerin izlediği maçların çekişmeli geçtiği görüldü.

Maçlar sonunda kupa ve madalyalar verilirken "en"ler listesinde yer alan isimlere de ödülleri verildi.